Ilmainen toimitus verkkokaupan tilauksilla

Turvalliset ja joustavat maksutavat

10% alennus uutiskirjeen tilaajille

Ostoskori

Sisustussuunnittelu

 

Nomart sisustussuunnittelupalvelu

Tarvitsetko apua sisustussuunnitteluun? Nomartin sisustussuunnittelupalvelun avulla saat käyttöösi sisustusarkkitehdin! Tapaamisessa kartoitamme toiveitasi ja tarpeitasi sisustukselle sekä tutustumme  Nomartin laajaan valikoimaan. Yli 30 tuotemerkin avulla luomme räätälöidysti sisä- ja ulkotiloihin sopivat sisustussuunnitelmat, mukaan lukien kalustussuunnitelman sekä tuotteiden väri- ja materiaalivalinnat niin pieniin kuin myös suuriin projekteihin.

Myös valmistajien materiaali- ja kangasnäytteiden lainaus onnistuu kauttamme kätevästi.

Sisustussuunnittelun ajanvaraus

Mikäli asioit meillä ensimmäistä kertaa, voit kerätä ennalta sovittuun tapaamiseen valmiiksi kuvia tilasta ja pintamateriaaleista, huoneen tai tilan mitat sekä ideoita sisustuksesta ja kysymyksiä tuotteista. Halutessasi voit myös hyödyntää verkkokauppamme tarjouspyyntölistaa; kokoat sivuiltamme sinua kiinnostavimmat tuotteet yhdeksi listaksi, jonka voit lähettää sähköpostissa itsellesi ja sisustussuunnittelijallemme.

Suosittelemme varaamaan sisustussuunnitteluun ajan ennakkoon sisustusarkkitehdin henkilökohtaisesta kalenterista, jotta voimme valmistautua tapaamiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Tiina Räisänen

SISUSTUSSUUNNITTELU

09 661 477
tiina.raisanen@nomart.fi