Ilmainen toimitus verkkokaupan tilauksilla

Turvalliset ja joustavat maksutavat

10% alennus uutiskirjeen tilaajille

Ostoskori

 

Nomart sisustussuunnittelupalvelu

Tarvitsetko apua kotisi sisustamisessa tai ideoita esimerkiksi ulkotilojen tai vain yhden huoneen kalustamiseen? Tuottaako kaluste- ja valaisinvalinnat haasteita vai tarvitsetko suunnittelijan vahvistusta omalle näkemyksellesi?

Nomartin sisustussuunnittelupaketit

Nomartin suunnittelupalvelussa on valittavana kolme erikokoista sisustussuunnittelupakettia, joissa kartoitamme toiveitasi ja tarpeitasi sisustuksellesi sekä luomme niiden pohjalta sisustussuunnitelman. Saat käyttöösi yksilöllisen suunnitelman, joka sisältää irtokaluste- ja sisustusvalaisinvalinnat sekä tuotteiden väri- ja materiaalivalinnat. Käytössämme on laaja ja monipuolinen yli 100 tuotemerkin valikoima. Myös valmistajien materiaali- ja kangasnäytteiden lainaaminen onnistuu kauttamme kätevästi.

Sisustussuunnittelupakettien sisältöön voit tutustua tarkemmin alla. Valmiiden pakettien lisäksi tarjoamme myös asiakaskohtaisesti räätälöityä suunnittelupalvelua, jossa laskemme tarjouksen suunnittelutyöstä asiakkaan toiveen mukaisesti.

Pieni suunnittelupaketti

  • Paketti sisältää yhden huoneen irtokalustuksen, sisustusvalaisimien, tekstiilien ja sisustusesineiden suunnittelun sekä määrittelyt, tuotelistauksen ja sijoittelut pohjakuvaan.
  • Palvelun hinta 200 €. Mikäli laadittu suunnitelma johtaa kokonaistilaukseen arvoltaan min. 2000 €, sisältyy suunnittelupalvelu hintaan.

Medium suunnittelupaketti

  • Paketti sisältää kahden huoneen irtokalustuksen, sisustusvalaisimien, tekstiilien ja sisustusesineiden suunnittelun sekä määrittelyt, tuotelistauksen ja sijoittelut pohjakuvaan.
  • Palvelun hinta 400 €. Mikäli laadittu suunnitelma johtaa kokonaistilaukseen arvoltaan min. 4000 €, sisältyy suunnittelupalvelu hintaan.

Laaja suunnittelupaketti

  • Paketti sisältää kodin laajemman sisustussuunnittelun: irtokalustuksen, sisustusvalaisimien, tekstiilien ja sisustusesineiden suunnittelun sekä määrittelyt, tuotelistauksen ja sijoittelut pohjakuvaan.
  • Palvelun hinta 500 €. Mikäli laadittu suunnitelma johtaa kokonaistilaukseen arvoltaan min. 5000 €, sisältyy suunnittelupalvelu hintaan.

 

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä suunnittelijaamme, se on täysin maksutonta eikä sido vielä mihinkään. Voit ottaa yhteyttä joko yllä olevan linkin kautta tai sähköpostitse.

Voit liittää mukaan kuvia suunnittelukohteesta ja pintamateriaaleista, tilan mitat tai pohjapiirroksen sekä ideoita sisustuksesta ja kysymyksiä tuotteista. Halutessasi voit myös hyödyntää verkkokauppamme tarjouspyyntölistaa ja koota kiinnostavat tuotteet sinne.

Kun suunnittelija on tutustunut lähettämääsi materiaaliin, niin otamme sinuun yhteyttä ja tarjoamme sinulle sopivaa palvelua ja sovimme tapaamisajan. Tapaaminen pidetään joko myymälässämme Helsingissä, asiakkaan luona pääkaupunkiseudulla tai etäyhteyden välityksellä.

Kysy lisää suunnittelupalvelustamme tai varaa aika sisustussuunnitteluun:

Tiina Suhonen

SISUSTUSSUUNNITTELU, MYYNTI
tiina.suhonen@nomart.fi 09 661 477