Ilmainen toimitus verkkokaupan tilauksilla

Turvalliset ja joustavat maksutavat

10% alennus uutiskirjeen tilaajille

Ostoskori

 

Nomart sisustussuunnittelupalvelu

Tarvitsetko apua kotisi sisustamisessa tai ideoita esimerkiksi ulkotilojen tai vain yhden huoneen kalustamiseen? Tuottaako kaluste- ja valaisinvalinnat haasteita vai tarvitsetko suunnittelijan vahvistusta omalle näkemyksellesi?

Nomart tarjoaa suunnittelupalvelua, jossa kartoitamme toiveitasi ja tarpeitasi sisustuksellesi sekä luomme niiden pohjalta sisustussuunnitelman. Saat käyttöösi yksilöllisen suunnitelman, joka sisältää irtokaluste- ja sisustusvalaisinvalinnat sekä tuotteiden väri- ja materiaalivalinnat. Käytössämme on laaja ja monipuolinen yli 100 tuotemerkin valikoima. Myös valmistajien materiaali- ja kangasnäytteiden lainaaminen onnistuu kauttamme kätevästi. Lopuksi laadimme tarjouksen kalustekokonaisuudesta ja kun päädyt hankkimaan kalusteita suunnittelijasi kautta 5000 € arvosta saat suunnittelupalvelun veloituksetta.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä suunnittelijaamme, se on täysin maksutonta eikä sido vielä mihinkään. Voit ottaa yhteyttä joko yllä olevan linkin kautta tai sähköpostitse.

Voit liittää mukaan kuvia suunnittelukohteesta ja pintamateriaaleista, tilan mitat tai pohjapiirroksen sekä ideoita sisustuksesta ja kysymyksiä tuotteista. Halutessasi voit myös hyödyntää verkkokauppamme tarjouspyyntölistaa ja koota kiinnostavat tuotteet sinne.

Kun suunnittelija on tutustunut lähettämääsi materiaaliin, niin otamme sinuun yhteyttä ja tarjoamme sinulle sopivaa palvelua ja sovimme tapaamisajan. Tapaaminen pidetään joko myymälässämme Helsingissä tai etäyhteyden välityksellä.

Suunnittelupalvelun sisältö

Tapaaminen sisustusarkkitehdin kanssa myymälässämme Helsingissä tai etäyhteyden välityksellä. Tapaamisessa tutustutaan asunnon kuviin ja pohjaan sekä käydään läpi toiveitasi ja tavoitteitasi sekä sisustuksen mahdollisia haasteita.

1-2 viikon kuluttua tapaamisesta saat käyttöösi:

  • tuotekollaasin
  • kalustepohjapiirroksen
  • kalusteluettelon tuotekuvineen ja tietoineen

Lopuksi pidämme vielä lyhyen palaverin ja saat tarjouksen kalustekokonaisuudesta

Palvelun esimerkkihinta 590 € / kaksi huonetta. Laskemme hinnan aina tapauskohtaisesti.

 

Sisustussuunnittelija

Inga on positiivisella asenteella varustettu luova ja tarkan visuaalisen silmän omaava sisustusarkkitehti. Aikaa ja käyttöä kestävän sisustuksen luominen sekä taitava värien ja materiaalien yhdistely on lähellä Ingan sydäntä. Kodin sisustuksen tulee olla sen käyttäjien arkea ja hyvinvointia tukeva sekä viihtyvyyttä lisäävä. Inga on asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen suunnittelija, jolle on tärkeää, että asiakas tulee kuulluksi koko suunnitteluprosessin ajan.

Ota yhteyttä

Inga Autio

SISUSTUSSUUNNITTELU, MYYNTI
inga.autio@nomart.fi 09 661 477