Ilmainen toimitus verkkokaupan tilauksilla

Turvalliset ja joustavat maksutavat

10% alennus uutiskirjeen tilaajille

Ostoskori

 

Nomart
– Modern & Timeless Design

Nomart Oy on suomalainen vuonna 1987 perustettu design huonekaluja ja sisustustuotteita myyvä yritys, jonka ydinosaamista on laadukas julkitilakalustaminen. Mallistomme soveltuvat sekä julkisten että yksityisten tilojen sisustamiseen: design huonekaluja, valaisimia, mattoja, sisustustekstiilejä, ulkokalusteita ja tarkoin valittua pientavaraa. Meiltä löytyvät niin skandinaavisen sisustuksen ja huonekalumuotoilun helmet kuin muotoiluosaamista Italiasta ja Espanjasta. Toimimme myös laadukkaiden levy- ja sisustusmateriaalien, kuten DuPont Corian, maahantuojana.

Nomart on mukana Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Luotettava kumppani -jäsenyys kertoo, että lakisääteiset velvoitteemme ovat ajan tasalla ja täytämme tilaajavastuulain edellyttämät ehdot. Yrityksemme tilaajavastuuraportti on helposti saatavilla yhteistyökumppaneillemme Luotettava Kumppani -ohjelman kautta.

 

Myymälä

Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan ja ostoksille designsisustamisen ykköspaikkaan Helsingissä, myymäläämme osoitteessa Kasarmikatu 21.

Tutustu myymälään

Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät huippubrändien korkealaatuiset designhuonekalut ja -sisustustuotteet. Tervetuloa ostoksille!

Tutustu verkkokauppaan

 
 

Projektimyynti

Toteutamme projekteja usein yhteistyössä sisustussuunnittelijan tai -arkkitehdin kanssa. Edustus- ja kohtaamistilojen sisustaminen on erityistä osaamistamme, mutta teemme paljon myös toimistotiloja.

Lue lisää projektimyynnistä

Sisustussuunnittelu

Tarvitsetko apua sisustussuunnitteluun? Nomartin sisustussuunnittelupalvelun avulla kartoitamme toiveitasi ja tarpeitasi sisustukselle sekä tutustumme Nomartin laajaan valikoimaan.

Lue lisää sisustussuunnittelusta

 
 

Levymateriaalit

Nomart toimii myös laadukkaiden Corian®, Neolith® ja Paperstone®  -levy- ja sisustusmateriaalien maahantuojana. Tervetuloa tutustumaan Corian-näyttelyyn Helsingin Erottajankadulle!

Tutustu levymateriaaleihin

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä