Ilmainen toimitus verkkokaupan tilauksilla

Turvalliset ja joustavat maksutavat

10% alennus uutiskirjeen tilaajille

Ostoskori

 

Levymateriaalit

Nomart toimii myös laadukkaiden levy- ja sisustusmateriaalien maahantuojana. Tervetuloa tutustumaan Corian-näyttelyyn Helsingin Erottajankadulle!

Ota yhteyttä

Otto Lindroos

CORIAN, NEOLITH, PAPERSTONE MYYNTI
TEKNINEN NEUVONTA
otto.lindroos@nomart.fi 040 1355559

Markku Haimi

CORIAN, NEOLITH, PAPERSTONE MYYNTI
markku.haimi@nomart.fi 0400 409 176

Corian näyttely

Erottajankatu 19
00130 Helsinki

p. 040 1355559

Avoinna sopimuksen mukaan

 
 

Corian® – kestävä komposiittimateriaali monipuoliseen käyttöön

DuPont™ Corian® on ainutlaatuinen komposiittimateriaali, joka on ollut markkinoilla jo yli 50 vuotta. Corian® on materiaalina luja, kestävä ja helppohoitoinen. Corian® on käyttö- ja työstettävyysominaisuuksiltaan erinomainen materiaali esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuonetasoihin, altaisiin, ja lukemattomiin muihin käyttökohteisiin.

Corian® -komposiittimateriaalin laaja, lähes sadan värin valikoima sekä helppo työstettävyys mahdollistavaa lähes rajattoman muotoiltavuuden.

Lue lisää

Neolith® kivilevy – yksi pintamateriaali, rajattomat käyttökohteet

Neolith® -sintrattu kivi (sintered stone) on kestävä kivilevy, joka toimii ekologisena ja huoltovapaana pintamateriaalina. Neolith® tarjoaakin monipuolisen pintamateriaalin niin koteihin kuin julkisiin tiloihin, ja se voidaan asentaa kaikille pinnoille: julkisivuun, sisäseinään, lattiaan, tasolle tai kalusteiden pinnaksi.

Laaja, yli 50 värin sävy- ja viimeistelymaailma tarjoaa pintamateriaalin käytölle ja suunnittelulle lukuisia mahdollisuuksia. Neolith®-sintratut kivilevyt ovat visuaalisesti ja laadultaan korkeatasoisia, ja ne soveltuvat hyvin vaativiinkin suunnittelukohteisiin. Erilaiset luonnonkivi-, betoni-, puu- ja metallipintojen jäljitelmät löytyvät inspiroivasta värimallistosta.

Lue lisää

 
 

PaperStone® – uuden sukupolven ekologinen komposiittimateriaali

PaperStone® on ensimmäinen komposiittimateriaali maailmassa, joka koostuu FSC® sertifioidusta kierrätetystä paperista ja kierrätetystä kartongista. Koska PaperStone® komposiittimateriaali on 100% luonnonmateriaali, se on myös täysin kierrätettävissä elinkaarensa päässä.

PaperStone® komposiittimateriaali soveltuu moniin käyttökohteisiin, niin koteihin kuin myös julkisiin tiloihin: mm. tasomateriaaliksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin, huonekalu- ja kalustevalmistukseen, sisä- ja ulkoseinäpintoihin. PaperStone® tarjoaa luonnonläheisen, hillityn värimaailman, yhteensä 13 väriä. Värimaailma on syntynyt materiaalin ainesosien, eli luonnon pigmenttien ja kierrätyspaperin käytön tuloksena.

Lue lisää