Ilmainen toimitus verkkokaupan tilauksilla

Turvalliset ja joustavat maksutavat

10% alennus uutiskirjeen tilaajille

Ostoskori

Paperstone®
uuden sukupolven ekologinen materiaali

 

PaperStone®, uuden sukupolven ekologinen sisustusmateriaali
PaperStone® on ensimmäinen komposiittimateriaali maailmassa, joka koostuu 100% FSC® sertifioidusta kierrätetystä paperista ja kierrätetystä kartongista. Paperstone® valmistetaan prässätyistä kierrätyspaperikerroksista, jotka kyllästetään ekologisella PetroFree™ hartsilla, sekä luonnon pigmenteillä. PaperStone® ei sisällä lainkaan maaöljypohjaisia kemiallisia ainesosia. PaperStone® on kulutusta kestävä 100% luonnonmateriaali, joka vielä elinkaarensa päässä antaa mahdollisuuksia uusiokäyttöön.

Monikäyttöisyys ja pitkäikäisyys
PaperStone® soveltuu moniin käyttökohteisiin niin koteihin kuin julkisiin tiloihin: mm. tasomateriaaliksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin, huonekalu- ja kalustevalmistukseen, sisä- ja ulkoseinäpintoihin. PaperStone® on työstettävissä normaaleilla puuseppien työkaluilla. Materiaalin jäykkyys ja vakaus tekee siitä helposti työstettävää niin vaaka- kuin pystypinnoiksi. Paperstone® on miellyttävä pinta koskettaa, mutta samalla erittäin kestävä valinta. Paperstone® kestää kulumista ja naarmuuntumista. Osa Paperstone® malliston sävyistä on UV suojattuja, kun taas osa Paperstone® väreistä patinoituu luonnollisesti.

Lue lisää 

Luonnollinen värimaailma
PaperStone® tarjoaa luonnonläheisen, hillityn värimaailman, yhteensä 13 väriä. Värimaailma on syntynyt materiaalin ainesosien, eli luonnon pigmenttien ja kierrätyspaperin käytön tuloksena. PaperStone® ikääntyy ja patinoituu kauniisti käytössä, johtuen luonnonmineraaleista, jotka ovat sen ainesosia.

Solid colors     Designer colors

Varastovärit
Nämä PaperStone® värit ja levykoot heti maahantuojan varastosta:

CHARCOAL
GUNMETAL
PEWTER
SLATE

Levykoot:
19 x 3658 x 1525 mm
13 x 3658 x 1525 mm
6 c 3658 x 1525 mm

Muut värit ja koot, ota yhteyttä Nomart Oy.

 

 
 

Tiedostava, ekologinen valinta
PaperStone® on ekologinen ja edistyksellinen, teknisesti ja esteettisesti aikaa kestävä sisustusmateriaali. Se kestää kuumuutta jopa +180° ilman pinnanmuutoksia, se on 100% vettä hylkivää, helppoa puhdistaa, se soveltuu kontaktiin ruoka-aineiden kanssa ja on myrkytön valinta (ei formaldehydijäämiä, ei haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, ei myrkyllisiä kaasuja palon sattuessa). PaperStone® tarjoaa 10 vuoden takuun materiaaliraaka-aineelle. PaperStone® materiaalilla on RTS rakennusmateriaalien päästöluokka M1-luokitus.

Yhteystiedot

Otto Lindroos
PAPERSTONE® MAAHANTUONTI JA MYYNTI
TEKNINEN NEUVONTA
040 1355 559
otto.lindroos@nomart.fi

 

 

Markku Haimi
PAPERSTONE ® MAAHANTUONTI JA MYYNTI
0400 409 176
markku.haimi@nomart.fi