Ilmainen toimitus verkkokaupan tilauksilla

Turvalliset ja joustavat maksutavat

10% alennus uutiskirjeen tilaajille

Ostoskori

Neolith®
yksi materiaali, rajattomat käyttökohteet

 

Neolith® -sintrattu kivi (sintered stone) on kestävä, ekologinen ja huoltovapaa valinta. Neolith® on monipuolinen pintamateriaali niin koteihin kuin julkisiin tiloihin, sitä voidaan asentaa kaikille pinnoille: julkisivuihin, sisäseiniin, lattioihin, tasoiksi ja kalusteiden pinnaksi. Sitä voi käyttää esim. keittiötasoissa, keittiön välitiloissa, seinäpinnoissa ja kylpyhuoneen seinissä ja tasoissa. Neolith -sintrattu kivi sopii käyttöominaisuuksiltaan erinomaisesti myös korkeiden hygieniavaatimusten tiloihin pintamateriaaliksi, esimerkiksi terveydenhuoltosektorille, oppilaitoksiin, hotelleihin ja ravintoloihin.

Mitä sintrattu kivi on?
Sintrattu kivi (sintered stone) on 100% luonnonmateriaalia, joka valmistetaan hienoksi jauhetuista luonnonmineraaleista, jotka puristetaan levymuotoisessa muotissa 400 barin paineella tiiviiksi levyksi. Levyn pintaan tehdään tämän jälkeen pintastruktuuri, väritys ja lasitus. Lopullisen lujuuden sekä kulutuksenkestävyyden tuote saa korkeassa ja pitkäkestoisessa lämpötilassa (yli 1200 C), jossa materiaalin mineraalit yhdistyvät yhtenäiseksi tiiviiksi pinnaksi. Prosessi mahdollistaa erittäin tiiviin, ei vain pinnaltaan kestävän, suurikokoisen levyn tuottamisen, joka kestää hyvin rasitusta, lämpöä, kylmää, kosteutta ja uv-säteilyä.

Lue lisää 

Levykoot
Neolith®-levykoot ovat 1600x3200x12mm, 1500x3200x6mm ja 1200x3600x3mm. Neolith® -sintrattua kiveä voidaan työstää/leikata haluttuihin mittoihin.

Laaja värimaailma
Neolith® laaja, yli 50 värin sävy- ja viimeistelymaailma tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia suunnittelulle. Neolith-sintratut kivilevyt ovat visuaalisesti ja laadultaan korkeatasoisia, ja ne soveltuvat hyvin vaativiinkin suunnittelukohteisiin. Erilaiset luonnonkivi-, betoni-, puu- ja metallipintojen jäljitelmät löytyvät inspiroivasta värimallistosta. Laatan pinnan viimeistely voi olla matta, karhea, kiiltävä, satiini tai strukturoitu. Kuoseja ja värejä voidaan räätälöidä myös projektikohtaisesti, jolloin esim. julkisivusaneerauskohteiden ja uudisrakentamisen koviinkin vaatimuksiin voidaan löytää toimivia ja esteettisesti mielenkiintoisia, kestäviä ratkaisuja.

Nämä levyt (väri ja viimeistely) heti maahantuojan varastosta:

Levykoot 12x1600x3200 mm ja 6x1500x3200 mm:

ABU DHABI WHITE, silk
ARCTIC WHITE, satin
ASPEN GREY, silk
BASALT BLACK, satin
BASALT GREY, satin
BETON, silk
IRON CORTE, satin
IRON GREY, satin
LAYLA, slate
NERO ZIMBABWE, riverwash
RETROSTONE, silk

Neolith® koko mallisto

 

 
 

Miksi valita Neolith®?
– Rakentamisen, asumisen ja materiaalien elinkaaren aikaisten ympäristövaikutusten minimointi on yhä tärkeämpi päätöksenteon osatekijä. Neolith®- sintrattu kivi on vastuullinen valinta.
– 100% luonnonmateriaali, kestävä ja myrkytön, ekologinen ja pitkäikäinen
– 100% kierrätettävissä. Yli 50% levyjen raaka-aineista on kierrätettyä materiaalia.
– Painoltaan kevyt suureksi levyksi, asentamisen keveys
– Huokoseton (vesi ja muut nesteet eivät imeydy)
– Ei naarmuunnu, kestää kuumuutta ja kylmyyttä
– Hygieeninen, helppo puhdistaa, soveltuu elintarvikekontaktiin
– Kestää kemikaaleja erittäin hyvin
– Korkea paineen ja painon kesto, ei taivu

Valmistuksen ekologisen jalanjäljen minimointi 
Neolith®-sintratut kivet valmistetaan Espanjassa. Ympäristövaikutukset on minimoitu myös tuotantoprosessissa, mm. suljettu kierto, hiilidioksipäästöjen nollaaminen. Tehdas on sintrattujen kivien valmistusteknologian suunnannäyttäjä ja visuaalisen designin edelläkävijä jo vuodesta 2009. Testattu ja palkittu tuote, referenssikohteita ympäri maailman.

Yhteystiedot

Otto Lindroos
NEOLITH® MAAHANTUONTI JA MYYNTI
040 1355 559
otto.lindroos@nomart.fi

 

Markku Haimi
NEOLITH® MAAHANTUONTI JA MYYNTI
0400 409 176
markku.haimi@nomart.fi