Vipp keittiösaareke istumapaikoilla, musta

Vipp keittiösaareke istumapaikoilla, musta

Tilaustuote

Toimitusaika: Noin 8 viikkoa

Väri: Musta

Materiaali: Jauhemaalattu alumiini, ruostumaton teräs, kalustelevy, silikooni

Koko: Leveys 247 cm (4 yksikköä), syvyys 95 cm, korkeus 92 cm, yhden yksikön leveys 60 cm

 

Muut värit: Harmaa ja valkoinen

Vipp -keittiösaareke jossa on istumatilaa on monipuolinen kaluste, johon saa itse valita haluamansa toiminnot ja kokoonpanon. Saarekkeessa on toisella puolella vapaavalintaiset keittiökalusteet ja toisella puolella istumatilaa.

Vipp -keittiö on ajattoman tyylikäs modulaarinen kokonaisuus, jonka saa muokattua omaan tarpeeseen sopivaksi. Moduuleja on neljä erilaista: saareke, saareke jossa istumapaikat, korkea ja matala seinämoduuli. Kaikki Vipp-keittiömoduulit on varustettu lattian mahdollisen epätasaisuuden mukaan säädettävillä jaloilla. Saatavilla mustana, harmaana ja valkoisena - työtasoksi voi valita teollisen ruostumattoman terästason tai harmaan kivitason. Kysy meiltä lisää Vipp-keittiömoduuleista!

Tanskalaisen Vippin tuotteet ovat saaneet alkunsa jo designklassikoksi muodostuneesta kannellisesta roska-astiasta, jonka Holger Nielsen suunnitteli vuonna 1939. Myöhemmin Vipp on laajentunut hurjasti ja valikoimasta löytyy korkealaatuisia huonekaluja, kodin ja toimiston pientuotteita, keittiö- ja kylpyhuonekalusteita sekä kodin tekstiilejä.