Ilmainen toimitus verkkokaupan tilauksilla

Turvalliset ja joustavat maksutavat

10% alennus uutiskirjeen tilaajille

Ostoskori

Checkout-verkkomaksut

Maksaminen tehdään tilausprosessin lopussa. Maksutapahtuman tultua hyväksytyksi asiakkaan tilaus lähtee verkkokaupasta Nomart Oy:n käsittely- ja toimitusvaiheeseen. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää asiakkaan maksun Nomart Oy:lle. Checkout on asiakkaalle turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä.

Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-6
Verkkopalvelu: www.checkout.fi
Osoite: Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere
Puhelin: 0800 552 010 (0,00 eur/min+pvm). Ma-su klo 6-23 (paitsi juhlapyhinä).
Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@checkout.fi

Pankkimaksut
Asiakkaan käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi Nomart Oy:lle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Nomart Oy:lle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo ja MobilePay ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Maksuehdot löydät palveluntarjoajien sivuilta:
Pivo
MobilePay

Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Walley (ent. Collector) ja Jousto. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista rahoitusyhtiöiden sivuilta:
OP
Walley
Jousto