Ilmainen toimitus verkkokaupan tilauksilla

Turvalliset ja joustavat maksutavat

10% alennus uutiskirjeen tilaajille

Ostoskori

Sisustusmateriaalit

 

Corian®
Kestävä komposiittimateriaali monipuoliseen käyttöön

DuPont™ Corian® on ainutlaatuinen komposittiimateriaali, joka on ollut markkinoilla yli 50 vuotta. Corian® materiaalissa yhdistyvät luonnon mineraalin ja korkealuokkaisen akryylin tiheys ja joustavuus. Se on materiaalina luja, kestävä ja helppohoitoinen. Laadukkuutensa ja toimivuutensa ansiosta se on pitkäikäinen ja kannattava investointi. Corian® on käyttö- ja työstettävyysominaisuuksiltaan erinomainen materiaali esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuonetasoihin, altaisiin, ja lukemattomiin muihin käyttökohteisiin.

Corian® -komposiittimateriaalin laaja, yli sadan värin valikoima sekä helppo työstettävyys mahdollistavaa lähes rajattoman muotoiltavuuden.

Lue lisää

Neolith®
Yksi materiaali, rajattomat käyttökohteet

Neolith® -sintrattu kivi (sintered stone) on kestävä, ekologinen ja huoltovapaa valinta. Neolith® on monipuolinen pintamateriaali niin koteihin kuin julkisiin tiloihin, sitä voidaan asentaa kaikille pinnoille: julkisivuihin, sisäseiniin, lattioihin, tasoiksi ja kalusteiden pinnaksi. Sitä voi käyttää esim. keittiötasoissa, keittiön välitiloissa, seinäpinnoissa ja kylpyhuoneen seinissä ja tasoissa. Neolith® -sintrattu kivi sopii käyttöominaisuuksiltaan erinomaisesti myös korkeiden hygieniavaatimusten tiloihin pintamateriaaliksi, esimerkiksi terveydenhuoltosektorille, oppilaitoksiin, hotelleihin ja ravintoloihin.

Laaja, yli 50 värin sävy- ja viimeistelymaailma tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia suunnittelulle. Neolith®-sintratut kivilevyt ovat visuaalisesti ja laadultaan korkeatasoisia, ja ne soveltuvat hyvin vaativiinkin suunnittelukohteisiin. Erilaiset luonnonkivi-, betoni-, puu- ja metallipintojen jäljitelmät löytyvät inspiroivasta värimallistosta.

Lue lisää

 
 

PaperStone®
uuden sukupolven ekologinen sisustusmateriaali

PaperStone® on ensimmäinen komposiittimateriaali maailmassa, joka koostuu 100% FSC® sertifioidusta kierrätetystä paperista ja kierrätetystä kartongista.

Paperstone® valmistetaan prässätyistä kierrätyspaperikerroksista, jotka kyllästetään ekologisella PetroFree™ hartsilla (mm. cashew pähkinän kuorista ja muista luonnon ainesosista tislattua) sekä luonnon pigmenteillä. PaperStone® ei sisällä lainkaan maaöljypohjaisia kemiallisia ainesosia. Koska PaperStone® on 100% luonnonmateriaali, se on myös 100% kierrätettävissä elinkaarensa päässä.

PaperStone® soveltuu moniin käyttökohteisiin niin koteihin kuin julkisiin tiloihin: mm. tasomateriaaliksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin, huonekalu- ja kalustevalmistukseen, sisä- ja ulkoseinäpintoihin. PaperStone® tarjoaa luonnonläheisen, hillityn värimaailman, yhteensä 13 väriä. Värimaailma on syntynyt materiaalin ainesosien, eli luonnon pigmenttien ja kierrätyspaperin käytön tuloksena.

Lue lisää