Ilmainen toimitus verkkokaupan tilauksilla

Turvalliset ja joustavat maksutavat

10% alennus uutiskirjeen tilaajille

Ostoskori

 

Nomart K21 myymälä – huonekalu- ja sisustusliike Helsingissä

Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan ja ostoksille designsisustamisen ykköspaikkaan Helsingissä myymäläämme osoitteessa Kasarmikatu 21. Mallistomme soveltuvat sekä julkisten että yksityisten tilojen sisustamiseen: design huonekaluja, valaisimia, mattoja, sisustustekstiilejä, ulkokalusteita ja tarkoin valittua pientavaraa. Meiltä löytyvät niin skandinaavisen ja erityisesti tanskalaisen sisustuksen ja huonekalumuotoilun helmet kuin muotoiluosaamista Italiasta ja Espanjasta.

K21 myymälä

Avoinna
Ma-pe klo 10–18
La klo 11–16

Ota yhteyttä
09 661 477
info@nomart.fi

 

Hyvä ja asiantunteva palvelu on meille tärkeää. Autamme mielellämme myös laajojen kokonaisuuksien sisustamisessa, oli kyse sitten koti-, vapaa-ajan tai julkitilakohteesta. Tervetuloa tutustumaan mallistoihimme lähes 700 m2:n liikkeeseemme Helsingin ydinkeskustassa Kasarmitorin kupeessa.

Tarjoamme myös sisustussuunnittelupalvelua. Kartoitamme toiveitasi ja tarpeitasi sisustukselle sekä tutustumme Nomartin laajaan valikoimaan. Yli 50 tuotemerkin avulla luomme räätälöidysti sisä- ja ulkotiloihin sopivat sisustussuunnitelmat, mukaan lukien kalustussuunnitelman sekä tuotteiden väri- ja materiaalivalinnat niin pieniin kuin myös suuriin projekteihin.

Virtuaalikierros

Tutustu virtuaaliseen showroomiimme ja tee ostokset helposti netissä!